• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Rödmalva

Zebrina är en malvavariant som har djärva spikar av runda lavendelblommor med lila ränder som reser sig över bladverket från mitten av sommaren till mitten av hösten.

Artikelnr: PS1040
EAN-kod:: 8053306010633
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Zebrina är en malvavariant som har djärva spikar av runda lavendelblommor med lila ränder som reser sig över bladverket från mitten av sommaren till mitten av hösten. Härlig i trädgårdar, eller balkonger, den är också uppskattad för kulinariska och medicinska ändamål. Blommor används för att göra te, vin och vinäger, medan unga blad och omogna frukter passar bra i sallader. Som medicinalväxt används den för att behandla många sjukdomar. Sist men inte minst är dess hisnande blommor bland favoriterna hos fjärilar och kolibrier, som varje dag visar respekt för dessa blommor. Få växter erbjuder de långvariga belöningarna som denna vackra malva.  20 frön


 • Om tillverkaren

  BRA SAKER KOMMER I SMÅ FÖRPACKNINGAR! 
  Som en hyllning till att ’bra saker kommer i små förpackningar’ är Piccolo Seeds den självklara produkten för stads-odlare med utrymmesbrist men också för entusiasten med gröna fingrar. Deras iögonfallande design bjuder på flera varianter av kompaktväxande grönsaker, bär, örter och ätbara blommor, speciellt utvalda för odling på balkong, i uterum, på terrassen eller den lilla trädgården. Piccolo’s fröer är omsorgsfullt utvalda, GMO fria och utan kemisk behandling. De vackra färgglada frö-förpackningarna är gjorda  av hållbara och helt återvinningsbara material. En fin present för vilken odlare som helst och även en samtida målgrupp med gröna fingrar. Användarvänliga tips inuti förpackningen som ger odlare såväl nybörjare som erfaren, möjlighet att skapa en vacker liten odling.