• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Smultron White Soul

Smultonets popularitet härrör från det faktum att vi alla njuter av de söta, saftiga, gammaldags små bären.

Artikelnr: PS1043
EAN-kod:: 8053306010725
Minsta beställning: 6 st
Snart på lager
 • Beskrivning

  Smultonets popularitet härrör från det faktum att vi alla njuter av de söta, saftiga, gammaldags små bären. När du tänker på smultorn tänker du oftast direkt på ett klarrött bär, men du kan du bli förvånad över att hitta en blek, gräddvit version. 

  Vita smultorn upptäcktes först som en naturlig mutation i de vilda skogarna öster om Grenoble i de låga Alperna och valdes sedan ut för sin färg samtidigt som de behöll en ljuvilitgt söt smak- en smak som på  något sätt påminner om tropiska toner av guava och ananas. White Soul är en av dessa förbättrade varianter: oavsett om de äts råa eller tillagade, kommer de alltid att ge samma glädje som sin röda kusin; prova en vit och röd blandning för en wow-effekt.


 • Om tillverkaren

  BRA SAKER KOMMER I SMÅ FÖRPACKNINGAR! 
  Som en hyllning till att ’bra saker kommer i små förpackningar’ är Piccolo Seeds den självklara produkten för stads-odlare med utrymmesbrist men också för entusiasten med gröna fingrar. Deras iögonfallande design bjuder på flera varianter av kompaktväxande grönsaker, bär, örter och ätbara blommor, speciellt utvalda för odling på balkong, i uterum, på terrassen eller den lilla trädgården. Piccolo’s fröer är omsorgsfullt utvalda, GMO fria och utan kemisk behandling. De vackra färgglada frö-förpackningarna är gjorda  av hållbara och helt återvinningsbara material. En fin present för vilken odlare som helst och även en samtida målgrupp med gröna fingrar. Användarvänliga tips inuti förpackningen som ger odlare såväl nybörjare som erfaren, möjlighet att skapa en vacker liten odling.