• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Ängssyra Belleville

När du tänker på en solros, tänker du på Taiyo (sol på japanska), en gammal japansk sort med en hög, kraftfull central stjälk som producerar stora, bländande, gul-orange kronblad som omger ett rikt chokladbrunt centrum.

Artikelnr: PS1067
EAN-kod:: 8053306010930
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  När du tänker på en solros, tänker du på Taiyo (sol på japanska), en gammal japansk sort med en hög, kraftfull central stjälk som producerar stora, bländande, gul-orange kronblad som omger ett rikt chokladbrunt centrum. Solrosor har varit en populär prydnadsblomma i Europa sedan 1500-talet samt en värdefull källa till mat. Solrosen representerar Inti, inkans solgud: vi har inte längre någon solkult, men solrosen påminner oss om solen, sommaren och värmen. Solrosfrön är särskilt populära bland de flesta fröätande fåglar; låt helt enkelt blomman torka på växten eller klipp bort den och låt fröna mogna: dussintals fåglar kommer att äta i din trädgård!


 • Om tillverkaren

  BRA SAKER KOMMER I SMÅ FÖRPACKNINGAR! 
  Som en hyllning till att ’bra saker kommer i små förpackningar’ är Piccolo Seeds den självklara produkten för stads-odlare med utrymmesbrist men också för entusiasten med gröna fingrar. Deras iögonfallande design bjuder på flera varianter av kompaktväxande grönsaker, bär, örter och ätbara blommor, speciellt utvalda för odling på balkong, i uterum, på terrassen eller den lilla trädgården. Piccolo’s fröer är omsorgsfullt utvalda, GMO fria och utan kemisk behandling. De vackra färgglada frö-förpackningarna är gjorda  av hållbara och helt återvinningsbara material. En fin present för vilken odlare som helst och även en samtida målgrupp med gröna fingrar. Användarvänliga tips inuti förpackningen som ger odlare såväl nybörjare som erfaren, möjlighet att skapa en vacker liten odling.