• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Malört

Artemisia, uppkallad efter den antika grekiska gudinnan Artemis, är en örtartad flerårig växt med silvergröna blad, känt som huvudingrediensen i absint.

Artikelnr: PS1036
EAN-kod:: 8053306010572
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Artemisia, uppkallad efter den antika grekiska gudinnan Artemis, är en örtartad flerårig växt med silvergröna blad, känt som huvudingrediensen i absint. Denna legendariska likör skapades först 1792 av den franske läkaren Pierre Ordinaire som en praktisk botemedelsform av växten, som länge varit känd för att ha kraftfulla helande egenskaper. Kommersiell absintproduktion började tack vare hans svärson, Henry-Louis Pernod. Resten är historia, och i slutet av 1800-talet omfamnade den bohemiska litterära skaran, som samlades på europeiska kaféer och hävdade likörer som sin musa och inspiration, absint.  800 frön


 • Om tillverkaren

  BRA SAKER KOMMER I SMÅ FÖRPACKNINGAR! 
  Som en hyllning till att ’bra saker kommer i små förpackningar’ är Piccolo Seeds den självklara produkten för stads-odlare med utrymmesbrist men också för entusiasten med gröna fingrar. Deras iögonfallande design bjuder på flera varianter av kompaktväxande grönsaker, bär, örter och ätbara blommor, speciellt utvalda för odling på balkong, i uterum, på terrassen eller den lilla trädgården. Piccolo’s fröer är omsorgsfullt utvalda, GMO fria och utan kemisk behandling. De vackra färgglada frö-förpackningarna är gjorda  av hållbara och helt återvinningsbara material. En fin present för vilken odlare som helst och även en samtida målgrupp med gröna fingrar. Användarvänliga tips inuti förpackningen som ger odlare såväl nybörjare som erfaren, möjlighet att skapa en vacker liten odling.