• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Tagetes Starfire Mix

Starfire Mix ringblommor, tillsammans med deras släktingar av Tagetes-släktet, är ettåriga växter som är infödda i Mexiko och Centralamerika, populära för sina ömtåliga, små, enkla, gyllene-till-orange blommor, spetsblad och dvärgvana.

Artikelnr: PS1035
EAN-kod:: 8053306010565
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Starfire Mix ringblommor, tillsammans med deras släktingar av Tagetes-släktet, är ettåriga växter som är infödda i Mexiko och Centralamerika, populära för sina ömtåliga, små, enkla, gyllene-till-orange blommor, spetsblad och dvärgvana. Det finns många anledningar till att ringblommor används i stor utsträckning som en gammaldags ströväxt: De är tåliga och lätta att odla – en ledande sällskapsväxt som stöter bort skadedjur, och deras blommor och blad har en fantastisk citrussmak. Förutom att vara en vanlig dekorativ växt, är en av de mest slående användningsområdena för växten i "Day of the Dead"-firandet i Mexiko, där de kallas Flores de Muerto.  300 frön


 • Om tillverkaren

  BRA SAKER KOMMER I SMÅ FÖRPACKNINGAR! 
  Som en hyllning till att ’bra saker kommer i små förpackningar’ är Piccolo Seeds den självklara produkten för stads-odlare med utrymmesbrist men också för entusiasten med gröna fingrar. Deras iögonfallande design bjuder på flera varianter av kompaktväxande grönsaker, bär, örter och ätbara blommor, speciellt utvalda för odling på balkong, i uterum, på terrassen eller den lilla trädgården. Piccolo’s fröer är omsorgsfullt utvalda, GMO fria och utan kemisk behandling. De vackra färgglada frö-förpackningarna är gjorda  av hållbara och helt återvinningsbara material. En fin present för vilken odlare som helst och även en samtida målgrupp med gröna fingrar. Användarvänliga tips inuti förpackningen som ger odlare såväl nybörjare som erfaren, möjlighet att skapa en vacker liten odling.