• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Koriander Thüringer

Visste du att korianderblad och korianderfrö är en och samma växt? Koriander  (på engelska Cilantro) refererar  till växtens blad, medan koriander ( på engelska Coriander) syftar till växtens små, runda frön.

Artikelnr: PS1050
EAN-kod:: 8053306010145
Minsta beställning: 6 st
Snart på lager
 • Beskrivning

  Visste du att korianderblad och korianderfrö är en och samma växt? Koriander  (på engelska Cilantro) refererar  till växtens blad, medan koriander ( på engelska Coriander) syftar till växtens små, runda frön. Liksom namnen är smakerna också olika: torkade korianderfrön används rostade och malda för att ge en stark smak åt pickles och kryddor, medan färska korianderblad är känsliga och spetsiga, ger en unik arom – som vissa människor älskar, vissa människor hatar. Cilantros historia kan spåras tillbaka till Mellanöstern; sedan tog romarna den till Europa, där den ansågs vara en ganska exotisk krydda. Koriander hüringer är en gammal tysk traditionell sort med bra fröproduktion.

   

 • Om tillverkaren

  BRA SAKER KOMMER I SMÅ FÖRPACKNINGAR! 
  Som en hyllning till att ’bra saker kommer i små förpackningar’ är Piccolo Seeds den självklara produkten för stads-odlare med utrymmesbrist men också för entusiasten med gröna fingrar. Deras iögonfallande design bjuder på flera varianter av kompaktväxande grönsaker, bär, örter och ätbara blommor, speciellt utvalda för odling på balkong, i uterum, på terrassen eller den lilla trädgården. Piccolo’s fröer är omsorgsfullt utvalda, GMO fria och utan kemisk behandling. De vackra färgglada frö-förpackningarna är gjorda  av hållbara och helt återvinningsbara material. En fin present för vilken odlare som helst och även en samtida målgrupp med gröna fingrar. Användarvänliga tips inuti förpackningen som ger odlare såväl nybörjare som erfaren, möjlighet att skapa en vacker liten odling.