• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Cartonic 3D Pussel BALLOON DOG

Man kan älska eller hata modern konst, men man kan inte hata hundar och ballonger, det är ingen tvekan om saken.

Artikelnr: CARTBAL
EAN-kod:: 4820191133259
Minsta beställning: 2 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Man kan älska eller hata modern konst, men man kan inte hata hundar och ballonger, det är ingen tvekan om saken. Så möt vår kartongversion av den berömda skulpturen. Detta pussel kommer att visa att du är en samlare som vet vad som är värt hypen. Ett av Koons original (det orangefärgade) såldes för 54 miljoner dollar, inget skämt. Din hundvalp kanske inte skulle gå med på priset, men du kan måla den här ballonghunden i vilken färg du vill. Och den här kommer att vara autentiskt din.

 • Om tillverkaren

  Cartonic 3D-pussel är det enkla och miljövänliga sättet att skapa ett äkta konstverk av kartong. De 60 minuterna av sortering och montering av skulpturen lager för lager kommer att få dig att känna dig lugnare. Det är en chans att tillbringa lite tid på egen hand i tystnad eller att faktiskt vara tillsammans med ditt barn, syskon eller partner och inte med din telefon.
  Cartonic är en dubbel presentidé eftersom du kan ge bort den direkt i lådan eller... montera ihop och måla ikonen som din vän älskar och göra din gåva unik och speciell.
  Cartonic-teamet brinner för att skapa vad som helst och dekorera sina hem med inspirerande saker. Så 2022 kom de på idén med skulptur och pussel i en låda. Personerna och objekten väljs ut genom omröstning bland kollegorna 
  Cartonic är stolta över att designa och producera sina pussel i Ukraina. Vi hoppas att du kommer att fastna för kartongprocessen, precis som de gör.