• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Cartonic 3D Pussel T-REX

Cartonic 3D-pussel är ett enkelt och roligt sätt att skapa ett äkta konstverk av kartong.

Artikelnr: CARTREX
EAN-kod:: 4820191132931
Minsta beställning: 2 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Cartonic 3D-pussel är ett enkelt och roligt sätt att skapa ett äkta konstverk av kartong. Det är ett färdigskuret kit med kartongskivor. Under skapandet kommer du bokstavligen att bevittna hur den formas lager för lager. När du är klar kan du göra ditt konstverk ännu mer unikt genom att måla det eller njuta av det som det är i din heminredning.  Om det skulle finnas en topp 100-lista över dinosauriernas popularitet skulle den här killen vara alla tiders ledare. T-Rex hade ganska korta armar men kompenserade för denna nackdel med stora vassa tänder som var 20 cm höga vardera. En av de största köttätarna som någonsin levt på jorden (eller åtminstone under de senaste 66-68 miljoner åren). De var upp till 12,3-12,4 m långa. Bara huvudet var omkring 1,25 meter! Vår version är mindre och inte alls farlig. Vill du gräva i rovdjurets sinne?  Detaljer antal: 72 st

  Storlek på monterat pussel: 16x9,1x20,6 cm


 • Om tillverkaren

  Cartonic 3D-pussel är det enkla och miljövänliga sättet att skapa ett äkta konstverk av kartong. De 60 minuterna av sortering och montering av skulpturen lager för lager kommer att få dig att känna dig lugnare. Det är en chans att tillbringa lite tid på egen hand i tystnad eller att faktiskt vara tillsammans med ditt barn, syskon eller partner och inte med din telefon.
  Cartonic är en dubbel presentidé eftersom du kan ge bort den direkt i lådan eller... montera ihop och måla ikonen som din vän älskar och göra din gåva unik och speciell.
  Cartonic-teamet brinner för att skapa vad som helst och dekorera sina hem med inspirerande saker. Så 2022 kom de på idén med skulptur och pussel i en låda. Personerna och objekten väljs ut genom omröstning bland kollegorna 
  Cartonic är stolta över att designa och producera sina pussel i Ukraina. Vi hoppas att du kommer att fastna för kartongprocessen, precis som de gör.