• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Cartonic 3D Pussel FREDDIE

Cartonic 3D-pussel är ett enkelt och roligt sätt att skapa ett äkta konstverk av kartong.

Artikelnr: CARTMFRM
EAN-kod:: 4820191132726
Minsta beställning: 2 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Cartonic 3D-pussel är ett enkelt och roligt sätt att skapa ett äkta konstverk av kartong. Det är ett färdigskuret kit med kartongskivor. Under skapandet kommer du bokstavligen att bevittna hur den formas lager för lager. När du är klar kan du göra ditt konstverk ännu mer unikt genom att måla det eller njuta av det som det är i din heminredning.

  Ibland vill vi alla visa världen att vi inte är på humör för vad det nu är. Den här betydelsen av långfingret har faktiskt varit känd sedan det antika Aten. Under århundradenas lopp har många kända politiker, idrottsmän och artister uttryckt sin ilska eller respektlöshet utan att säga ett ord. Det är svårt att säga vems finger som var det mest kända i historien, men du kan göra ett eget och hävda att detta är en protest mot all ondska.

  Detaljer antal: 84 st

  Storlek på monterat pussel: 18x10,3x10,4 cm

   

 • Om tillverkaren

  Cartonic 3D-pussel är det enkla och miljövänliga sättet att skapa ett äkta konstverk av kartong. De 60 minuterna av sortering och montering av skulpturen lager för lager kommer att få dig att känna dig lugnare. Det är en chans att tillbringa lite tid på egen hand i tystnad eller att faktiskt vara tillsammans med ditt barn, syskon eller partner och inte med din telefon.
  Cartonic är en dubbel presentidé eftersom du kan ge bort den direkt i lådan eller... montera ihop och måla ikonen som din vän älskar och göra din gåva unik och speciell.
  Cartonic-teamet brinner för att skapa vad som helst och dekorera sina hem med inspirerande saker. Så 2022 kom de på idén med skulptur och pussel i en låda. Personerna och objekten väljs ut genom omröstning bland kollegorna 
  Cartonic är stolta över att designa och producera sina pussel i Ukraina. Vi hoppas att du kommer att fastna för kartongprocessen, precis som de gör.