• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Cartonic 3D Pussel BUDDHA

Cartonic 3D-pussel är ett enkelt och roligt sätt att skapa ett äkta konstverk av kartong.

Artikelnr: CARTBUDH
EAN-kod:: 4820191132917
Minsta beställning: 2 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Cartonic 3D-pussel är ett enkelt och roligt sätt att skapa ett äkta konstverk av kartong. Det är ett färdigskuret kit med kartongskivor. Under skapandet kommer du bokstavligen att bevittna hur den formas lager för lager. När du är klar kan du göra ditt konstverk ännu mer unikt genom att måla det eller njuta av det som det är i din heminredning.  Han föddes som en rik prins, men lämnade allt bakom sig för att följa sanningens väg när han såg fattigdomen och sjukdomarna utanför palatsets väggar. Nu är han lärare för miljontals människor på deras väg mot upplysning. Att inte skada andra, att kontrollera sina begär och i slutändan - att inte lida. Det låter som en bra plan. Om du ännu inte är redo att meditera under fikonträdet i flera dagar kan du börja med att lägga ett Buddha-pussel.  Detaljer antal: 79 st

  Storlek på monterat pussel: 18x11,2x15 cm

   

 • Om tillverkaren

  Cartonic 3D-pussel är det enkla och miljövänliga sättet att skapa ett äkta konstverk av kartong. De 60 minuterna av sortering och montering av skulpturen lager för lager kommer att få dig att känna dig lugnare. Det är en chans att tillbringa lite tid på egen hand i tystnad eller att faktiskt vara tillsammans med ditt barn, syskon eller partner och inte med din telefon.
  Cartonic är en dubbel presentidé eftersom du kan ge bort den direkt i lådan eller... montera ihop och måla ikonen som din vän älskar och göra din gåva unik och speciell.
  Cartonic-teamet brinner för att skapa vad som helst och dekorera sina hem med inspirerande saker. Så 2022 kom de på idén med skulptur och pussel i en låda. Personerna och objekten väljs ut genom omröstning bland kollegorna 
  Cartonic är stolta över att designa och producera sina pussel i Ukraina. Vi hoppas att du kommer att fastna för kartongprocessen, precis som de gör.