• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Cartonic 3D Pussel LUCKY CAT

LUCKY CAT är glad att få träffa dig! Detta charmiga 3D-pussel i kartong från Cartonic är inspirerat av den traditionella japanska symbolen för Maneki-neko-katten.

Artikelnr: CARTLUCK
EAN-kod:: 4820191133884
Minsta beställning: 2 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  LUCKY CAT är glad att få träffa dig! Detta charmiga 3D-pussel i kartong från Cartonic är inspirerat av den traditionella japanska symbolen för Maneki-neko-katten. Dess popularitet har spridit sig över hela Japan, och den har blivit en populär talisman som ger tur och lycka. Enligt legenden räddade katten livet på en rik köpman, och som tack hjälpte köpmannen kattens ägare att bli rik. Nu har du möjlighet att sätta ihop din egen Lucky Cat och skapa en magisk talisman som kommer att bringa lycka i ditt liv.
  Cartonic - förvandla kartong till äkta konst!

 • Om tillverkaren

  Cartonic 3D-pussel är det enkla och miljövänliga sättet att skapa ett äkta konstverk av kartong. De 60 minuterna av sortering och montering av skulpturen lager för lager kommer att få dig att känna dig lugnare. Det är en chans att tillbringa lite tid på egen hand i tystnad eller att faktiskt vara tillsammans med ditt barn, syskon eller partner och inte med din telefon.
  Cartonic är en dubbel presentidé eftersom du kan ge bort den direkt i lådan eller... montera ihop och måla ikonen som din vän älskar och göra din gåva unik och speciell.
  Cartonic-teamet brinner för att skapa vad som helst och dekorera sina hem med inspirerande saker. Så 2022 kom de på idén med skulptur och pussel i en låda. Personerna och objekten väljs ut genom omröstning bland kollegorna 
  Cartonic är stolta över att designa och producera sina pussel i Ukraina. Vi hoppas att du kommer att fastna för kartongprocessen, precis som de gör.