• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Spel Pussel Duell Star Wars

Vem kommer att hävda seger i denna Star Wars Jigsaw Duel: Obi-Wan Kenobi eller Darth Vader? I detta innovativa tävlingsspel har du och din medspelare var sitt 70-bitars pussel att slutföra - men det finns bara en sista bit som passar båda pusslen.

Artikelnr: STW013
EAN-kod:: 0810073342941
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Vem kommer att hävda seger i denna Star Wars Jigsaw Duel: Obi-Wan Kenobi eller Darth Vader?

  I detta innovativa tävlingsspel har du och din medspelare var sitt 70-bitars pussel att slutföra - men det finns bara en sista bit som passar båda pusslen.
  Välj sida och gör dig redo att tävla mot din motståndare! Den som först får klart sitt pussel och sedan får tag i den sista dubbelsidiga biten vinner striden.
  Detta pussel är lämpligt för 2 spelare från 8 år och uppåt. Setet innehåller 2 x 70-bitars pussel, ett trästativ för att hålla den dubbelsidiga slutbiten och instruktioner på engelska/franska/italienska/tyska/spanska.
  Spelet är tryckt med FSC-papper och sojabläck och tillverkat av 50 % återvunnet material.
  SÅ HÄR SPELAR DU/SPELETS SYFTE: Vem kommer att segra i denna Star Wars-pusselduell: Obi-Wan Kenobi eller Darth Vader? I detta innovativa tävlingsspel har du och din pusselkollega var sitt 70-bitars pussel att slutföra - men det finns bara en sista bit som passar båda pusslen. Placera den sista biten i trästativet, välj sedan sida och gör dig redo att tävla mot din motståndare! Den som först blir klar med sitt pussel och sedan får tag i den sista, dubbelsidiga biten vinner kampen.
  VEM DET ÄR FÖR: Förstärk ditt pusslande med Force och är lämpligt för 2 spelare från 8 år och uppåt.

 • Om tillverkaren

  Ridley's Games skapar fantasifulla, originella och trendkänsliga spel och pussel för alla åldrar. I snygga förpackningar är dessa perfekta presenter och aktiviteter för alla i familjen. Här hittar du klassiska brädspel, roliga partyspel, klurig frågesport och pussel som kan hålla spänningen uppe i timmar.