• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Bladrödbeta Bull's Blood

Bull’s Blood beet är en gammal sorts rödbets som utvecklades på 1800-talet från den franska sorten Crapaudine, som tros vara den äldsta betsort som någonsin odlats.

Artikelnr: PS1046
EAN-kod:: 8053306010756
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Bull’s Blood beet är en gammal sorts rödbets som utvecklades på 1800-talet från den franska sorten Crapaudine, som tros vara den äldsta betsort som någonsin odlats. Sedan viktoriansk tid har den använts för både dekorativa och kulinariska ändamål, och pryder brittiska stugträdgårdar med sitt djupa vinröda lövverk. Skörda bladen tidigt för användning av babyblad i blandade sallader eller ånga dem som spenat; små rötter kan lämnas att växa som alla andra rödbetor för att pressa och rosta när de är skördas stora. Även om de anses vara en sval säsongsgröda, är Bull's Blood betor värmetåliga vilket möjliggör odling i olika  regioner och årstider över hela norra halvklotet.


 • Om tillverkaren

  BRA SAKER KOMMER I SMÅ FÖRPACKNINGAR! 
  Som en hyllning till att ’bra saker kommer i små förpackningar’ är Piccolo Seeds den självklara produkten för stads-odlare med utrymmesbrist men också för entusiasten med gröna fingrar. Deras iögonfallande design bjuder på flera varianter av kompaktväxande grönsaker, bär, örter och ätbara blommor, speciellt utvalda för odling på balkong, i uterum, på terrassen eller den lilla trädgården. Piccolo’s fröer är omsorgsfullt utvalda, GMO fria och utan kemisk behandling. De vackra färgglada frö-förpackningarna är gjorda  av hållbara och helt återvinningsbara material. En fin present för vilken odlare som helst och även en samtida målgrupp med gröna fingrar. Användarvänliga tips inuti förpackningen som ger odlare såväl nybörjare som erfaren, möjlighet att skapa en vacker liten odling.