• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Odlingslåda

Piccolo Odlingslåda är ett odlingsset gjort för att ge de grundläggande redskapen för att starta en liten trädgård inomhus.

Artikelnr: PS3011
Minsta beställning: 3 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Piccolo Odlingslåda är ett odlingsset gjort för att ge de grundläggande redskapen för att starta en liten trädgård inomhus.

  Oavsett om du har gröna fingrar eller ej kommer Du att framgångsrikt kunna starta dina plantor från frö.   Piccolos odlingslåda har ett startkit gjord av kokoskrukor och torvpellets, och med ett utrymme där du får plats i 3 valfria fröpaket.

  - en komplett present för att ge smak åt dina recept och färger till din balkonglåda.  Lådan, när den väl har vänts ut och in, kan användas för att förvara värdefulla småsaker eller för att skicka en present till en älskad.


 • Om tillverkaren

  BRA SAKER KOMMER I SMÅ FÖRPACKNINGAR! 
  Som en hyllning till att ’bra saker kommer i små förpackningar’ är Piccolo Seeds den självklara produkten för stads-odlare med utrymmesbrist men också för entusiasten med gröna fingrar. Deras iögonfallande design bjuder på flera varianter av kompaktväxande grönsaker, bär, örter och ätbara blommor, speciellt utvalda för odling på balkong, i uterum, på terrassen eller den lilla trädgården. Piccolo’s fröer är omsorgsfullt utvalda, GMO fria och utan kemisk behandling. De vackra färgglada frö-förpackningarna är gjorda  av hållbara och helt återvinningsbara material. En fin present för vilken odlare som helst och även en samtida målgrupp med gröna fingrar. Användarvänliga tips inuti förpackningen som ger odlare såväl nybörjare som erfaren, möjlighet att skapa en vacker liten odling.