• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Ölpussel - En introduktion till Ölstilar

"The mouth of a perfectly contented man is filled with beer.

Artikelnr: 7350121880306
EAN-kod:: 7350121880306
Minsta beställning: 4 st
Finns i lager
 • Beskrivning


  "The mouth of a perfectly contented man is filled with beer."
  Inskription från 2200 f.Kr. som hittades inuti Hathors tempel i Dendera, Egypten.


  Ge dig ut på ett fängslande öläventyr med vårt noggrant utvalda pussel. Detta konstnärligt illustrerade pussel, tillägnat en av världens mest älskade drycker, tar dig med på en resa genom över 100 ölstilar och kategorier.

  Utöver den fängslande pusseldesignen innehåller lådan också en introduktion till bryggning och ölparning, tillsammans med en illustrerad guide till ölglas och en omfattande karta över ölsmaker. Gör dig redo att dyka in i detta förtrollande och smakrika universum, en pusselbit i taget.

   

  Illustrationer av Derek Fenech.

  Storlek: 1000 bitar

  Pusslets mått: 48 x 68 cm

  Poster mått: 48 x 68 cm

  Mått på låda: 33 x 22,7 x 3,9 cm

  Varje pussel levereras med en fullstor affisch av vår design och ett boxställ.

  Tillverkade i EU av lokalt återvunnet papper i enlighet med de strängaste miljöstandarderna.

  För varje såld produkt planterar vi ett träd och gör en donation för att förbättra den globala tillgången till säkert dricksvatten.

 • Om tillverkaren

  På Water and Wines anser vi att lära sig om vin ska vara som att njuta av en perfekt lagrad årgång - det är en upptäcktsresa som avslöjar lager av komplexitet och skönhet i varje steg. Det är därför vi har skapat en samling sommeliertillverkade, konstnärligt illustrerade pussel som tar dig med på ett äventyr genom vinets och spritens värld. Varje pussel är rigoröst undersökt, hållbart tillverkat och skickligt utformat, så att du kan lära dig och skapa oförglömliga stunder med nära och kära.

  Vi vill vara din one-stop-shop för äventyr fyllda av vandringslust och minnesvärda upplevelser som för dig närmare dina nära och kära eller ger dig mer mindfulness när du är ensam. Våra produkter är inte bara ett pussel; de är magiska resor som väntar på att hända. Tänk dig att mysa med dina bästisar över en lasagnekväll och umgås över ett vinpussel från Italien, eller att känna dig uppladdad och inspirerad efter att ha lagt Kaliforniens solkust under din nedvarvningstid. Det är dessa stunder vi lever för och vi längtar efter att få dela dem med dig.

  Följ med oss på den här resan och upptäck glädjen i vin- och spritvärlden som aldrig förr.