• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Ostronört

Mertensia maritima är en blommande växt hemmahörande i Storbritannien och norra Europa; den är också känd som ostronört eller havsblåklockor.

Artikelnr: PS1061
EAN-kod:: 8053306010879
Minsta beställning: 6 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Mertensia maritima är en blommande växt hemmahörande i Storbritannien och norra Europa; den är också känd som ostronört eller havsblåklockor. Den kan hittas växande vild i kustområden i hela Storbritannien, även om den som vilt växande ört minskar, och den blir mer populär som en intressant ätbar växt i sambande med att avantgardekockar införlivade det i sina menyer. Dess tilltalande blågröna, köttiga blad har en mycket distinkt smak – salt, svamp och en fräsch touch av mineraler – vilket ger en unik smakupplevelse, som liknar att smaka ett riktigt ostron men med mer sofistikerade nyanser. Om du har en sval till kall trädgård med grus och sandjord kan du prova detta ‘vegetariska ostron’!


 • Om tillverkaren

  BRA SAKER KOMMER I SMÅ FÖRPACKNINGAR! 
  Som en hyllning till att ’bra saker kommer i små förpackningar’ är Piccolo Seeds den självklara produkten för stads-odlare med utrymmesbrist men också för entusiasten med gröna fingrar. Deras iögonfallande design bjuder på flera varianter av kompaktväxande grönsaker, bär, örter och ätbara blommor, speciellt utvalda för odling på balkong, i uterum, på terrassen eller den lilla trädgården. Piccolo’s fröer är omsorgsfullt utvalda, GMO fria och utan kemisk behandling. De vackra färgglada frö-förpackningarna är gjorda  av hållbara och helt återvinningsbara material. En fin present för vilken odlare som helst och även en samtida målgrupp med gröna fingrar. Användarvänliga tips inuti förpackningen som ger odlare såväl nybörjare som erfaren, möjlighet att skapa en vacker liten odling.