• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Folia Återbruksljus Midnatt

Ljuskollektionen Folia visar upp spräckliga keramiska kärl gjorda för att kombineras till stapelbara, självvattnande planteringskärl när vaxet tar slut.

Artikelnr: FO0502EU
EAN-kod:: 840214811142
Minsta beställning: 4 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Ljuskollektionen Folia visar upp spräckliga keramiska kärl gjorda för att kombineras till stapelbara, självvattnande planteringskärl när vaxet tar slut. Mixa och matcha för att skapa en färgglad planterings- och doftkombination lika unik som du är. Vänd på dammskyddet för att upptäcka hur du kan återanvända ditt ljus med några enkla steg!  Folia serien består av 2 olika storlekar på kärl som har designats att passa tillsammans och fungerar i kombination som blomkruka och bevattningsskål.  Folia ljusen säljs separat – du väljer själv vilka kombinationer du vill ha.  Återbruksljuset är det mindre ljuset i Folia serien och kommer i 3 olika färger.  De stora kärlen ”Ljus och Kruka” funkar som blomkruka och kommer i 3 olika färger.

  De mindre kärlen ”Återbruksljus” kommer också de i 3 olika färger.

     Folia Matt spräcklig keramikljus (141g) - Midnatt - Färsk fikon och kardemumma


 • Om tillverkaren

  Våra liv består av minnesvärda ögonblick.
  Paddywax skapar ljus som är genomtänkt designade för att skapa rätt atmosfär för bestående minnen. Paddywax startades som ett kreativt design- och temadrivet företag i Nashville, Tennessee, 1996. Man börjar med en historia och bygger runt den för att skapa kollektioner som tillför värme och stämning till ditt hem. Ljusen är designade och framtagna avsiktligt, med en blandning av material, texturer, former och unika dofter för att skapa vackra minnen till tonerna av levande ljus. Fokus ligger också på att kärlen ska vara återanvändningsbara. En bärande tanke i varje ljuskollektion är att doftljusen inte är engångsartiklar utan en del av inredningen i ditt hem som kan leva vidare en lång tid.