• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Vinpussel - Irland

“Whiskey, Irish for droplets of pure pleasure.

Artikelnr: 7350121880290
EAN-kod:: 7350121880290
Minsta beställning: 4 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  “Whiskey, Irish for droplets of pure pleasure.”

  W.B. Yeats (1865-1939)


  Kliv in i den irländska whiskyns fängslande värld med detta vackert illustrerade pussel. När du pusslar ihop den fina handritade kartan över Irland får du följa med på en resa genom historien och arvet för en av världens mest älskade whiskysorter. Utforska Irlands berömda destillerier och blandare och få en djupare förståelse för de rika smakerna och traditionerna som gör irländsk whiskey så speciell. Varje pusselbit avslöjar historien om detta gyllene elixir och tar dig till hjärtat av den irländska kulturen och dess varma, välkomnande charm.

  I pusselboxen hittar du en vacker affisch med handritade illustrationer och berättelser om irländsk whiskey, tillsammans med en samling recept på whiskeycocktails, en guide till whiskyprovning och ett irländskt smakhjul. Följ med på denna extraordinära whiskeyresa genom den gröna ön med vårt pussel. Slaínte!


  Illustrationer av Derek Fenech.

  Storlek: 1000 bitar

  Pusslets mått: 48 x 68 cm

  Poster mått: 48 x 68 cm

  Mått på låda: 33 x 22,7 x 3,9 cm

  Varje pussel levereras med en fullstor affisch av vår design och ett boxställ.

  Tillverkade i EU av lokalt återvunnet papper i enlighet med de strängaste miljöstandarderna.

  För varje såld produkt planterar vi ett träd och gör en donation för att förbättra den globala tillgången till säkert dricksvatten.

 • Om tillverkaren

  På Water and Wines anser vi att lära sig om vin ska vara som att njuta av en perfekt lagrad årgång - det är en upptäcktsresa som avslöjar lager av komplexitet och skönhet i varje steg. Det är därför vi har skapat en samling sommeliertillverkade, konstnärligt illustrerade pussel som tar dig med på ett äventyr genom vinets och spritens värld. Varje pussel är rigoröst undersökt, hållbart tillverkat och skickligt utformat, så att du kan lära dig och skapa oförglömliga stunder med nära och kära.

  Vi vill vara din one-stop-shop för äventyr fyllda av vandringslust och minnesvärda upplevelser som för dig närmare dina nära och kära eller ger dig mer mindfulness när du är ensam. Våra produkter är inte bara ett pussel; de är magiska resor som väntar på att hända. Tänk dig att mysa med dina bästisar över en lasagnekväll och umgås över ett vinpussel från Italien, eller att känna dig uppladdad och inspirerad efter att ha lagt Kaliforniens solkust under din nedvarvningstid. Det är dessa stunder vi lever för och vi längtar efter att få dela dem med dig.

  Följ med oss på den här resan och upptäck glädjen i vin- och spritvärlden som aldrig förr.