• Ingen minimiorder
 • Nordens ledande presentgrossist
 • Snabb orderhantering
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Scratch Map Deluxe

Skrapa fram länderna efterhand som du besöker dem! Scratch Map Deluxe är precis som namnet antyder, en lyxigare version av originalet.

Artikelnr: LUKSD
EAN-kod:: 5060146591256
Minsta beställning: 12 st
Finns i lager
 • Beskrivning

  Skrapa fram länderna efterhand som du besöker dem!  Scratch Map Deluxe är precis som namnet antyder, en lyxigare version av originalet.  Deluxe-versionen innehåller mer information än originalet och är den mest detaljerade av alla Scratch Maps, men kanske det bästa av allt är den härliga guldfärgen mot den mattsvarta ytan som ger en härlig känsla av lyx. När du skrapar bort guldfärgen framträder starka, vackra, färger på länderna.  Genom att skrapa kartan skapar du dig en tydlig bild av alla dina resor och äventyr, din personliga världskarta, som givetvis förtjänar en riktigt fin plats i ditt hem.  Längst ner på kartan kan du skrapa fram en mängd intressanta fakta och rolig information om denna fantastiska värld vi alla delar!  Kartan levereras i snygg tub vilket gör Scratch Map Deluxe till en fin present till den som älskar att resa, eller kanske ska ut på sitt livs äventyr.  Använd ett suddgummi för bästa resultat när du skrapar, metallföremål som mynt kan skada det matta laminatet på kartan.  Originalet från Luckies of London!

  Kartans storlek: 825x594 mm  Tubens storlek: 618x65 mm  OBS! Moms på kartor är bara 6% i Sverige


 • Om tillverkaren

  Ge någon en fantastisk gåva, och du berättar för dem att de betyder något för dig. Att de är en viktig del av ditt liv. Att du bryr dig tillräckligt för att bry dig om att hitta något unikt som du vet att de kommer att älska. Och det sätter ett leende på läpparna. Att hitta den perfekta presenten är också det en fantastisk känsla. Luckies strävar efter att ge dig den möjligheten genom att ge det unika.